Team OS : Your Only Destination To Custom OS !!

Welcome to TeamOS Community, Register or Login to the Community to Download Torrents, Get Access to Shoutbox, Post Replies, Use Search Engine and many more features. Register Today!

  • Attention!

    Globale Freeleech Days Ends! Now onwards your downloads will be counted and ratio system is also in effect.
  • Minimum Required Ratio Alert!

    Notice! From Today Onwards Minimum Required Ratio is Set to 0.4 . Either Use Bonus to Increase Ratio or Become VIP in order to Download Torrents.
  • PROXY, VPN, and Server uses is Prohibited at our forum due to dupe accounts and Scam over Forum :)

    All auto reported accounts will be auto-banned and will not unban from December 1st, 2019.

    Thanks

Torrent + Direct Windows 7 Sp1 Aio (x86x64) 11in1 En-us (usb3.0) Aug2018-=team Os=-

The Rain

Windows updater and modifier
Super Admin
Downloaded
0 bytes
Uploaded
255.4 TB
Ratio
-
Windows 7 Sp1 AIO (x86x64) 11in1 en-us (USB3.0) Aug2018-=TEAM OS=-


General Info:-
Name :- en_windows_7_sp1_aio_with_updates_x86_x64_aug_2018_dvd
Architecture :-x86x64
Size:- 4.28gb
Language :- english
Activation:- No, added activator
Updates:- Included all new updates of August2018
Author :- Team OS
Added/Removed:- Nothing , its a complete iso with all new Updates of August2018


Added Editions :-
Windows 7 Starter x86
Windows 7 Home Basic x86
Windows 7 HOme premium x86
Windwos 7 Professional x86
Windows 7 Ultimate x86
Windows 7 Enterprises x86

Windows 7 Home Basic x64
Windows 7 Home Premium x64
Windows 7 Professional x64
Windows 7 Ultimate x64
Windows 7 Enterprises x64
**************************************************************
* Including Microsoft updates till 14.08.2018 and Internet Explorer 11
* NO tweaks or add-ons.
* NO additional programs and software added.
* NO graphics, scripts and wallpapers added or changed.
* It's the original image from Microsoft except added updates and IE11!


Changes in version 18.8.20

Added KB2920188-v7-x64 (support for TPM 2.0)
Added KB4343900-x86-x64 with disabling telemetry and processor checking (replaces KB4338818-x86-x64 and KB4345459-x86-x64)
Added KB4344152-x86-x64 (replaces KB4338423-x86-x64)
Added the / NVMe key for integrating NVMe updates and drivers into the recovery system and environment


Note:-
1. Dotnet 4.7.2 and DirectX is pre-installed
2. Integrated USB 3.0 in boot and install.wim , now installation is more easy


Check Sums:-

Name: en_windows_7_sp1_aio_with_updates_x86_x64_aug_2018_dvd.iso
Date: 8/24/2018
Size: 4.28 GB (308,506,624 bytes)
--------
SHA-1: 67718ff53b8e2a3d222c44bca1bf01c0e10c21a0
MD5: 4f462cb21ccf699d65ccec63efb1200e
CRC32: 5823e22b


Screen Shots:-




Download links
Single links

or

or

or


1gb links





or





or





or





or




 
  • Created With:
    uTorrent/2210
    Comment:
    No Comment For This Torrent
    Peers:
    4 Seeders + 0 Leechers = 4 Peers
    Last Announce:
  • Loading…

worldwide

Registered User
Downloaded
92.8 GB
Uploaded
4.1 TB
Ratio
45.35
Hello sir, I have a problem and I ask for help.
I have a i5 Coffee Lake on a ASRock B360 Pro4, a wireless kit Logitech K270 on USB 2.0, and booting from a dvd. First everything is OK, mouse and keyboard go ok on BIOS / UEFI, go ok on installation, start installation ok, 0% to 100% ok, and before the first restart, when "completing installation" it's on screen, I have no mouse and keyboard. Anyway, restart ok, mouse and keyboard ok, and when the screen with "first use" and the box with the name of pc, no mouse or keyboard.
Do you have any ideea where do i get wrong ?

Anyway, thanks for your work. No matter if i fail to install this version, it's ok.

P.S. Secure Boot disabled, USB Legacy Support enabled, XHCI Hand-off enabled, USB Ports 1 to...i don't know exactly is enabled, Compatibility Support Module enabled.
 

Addicted2PC

Verified Member
Downloaded
22.8 GB
Uploaded
650.1 GB
Ratio
28.5
Hello sir, I have a problem and I ask for help.
I have a i5 Coffee Lake on a ASRock B360 Pro4, a wireless kit Logitech K270 on USB 2.0, and booting from a dvd. First everything is OK, mouse and keyboard go ok on BIOS / UEFI, go ok on installation, start installation ok, 0% to 100% ok, and before the first restart, when "completing installation" it's on screen, I have no mouse and keyboard. Anyway, restart ok, mouse and keyboard ok, and when the screen with "first use" and the box with the name of pc, no mouse or keyboard.
Do you have any ideea where do i get wrong ?

Anyway, thanks for your work. No matter if i fail to install this version, it's ok.

P.S. Secure Boot disabled, USB Legacy Support enabled, XHCI Hand-off enabled, USB Ports 1 to...i don't know exactly is enabled, Compatibility Support Module enabled.
Boot from USB. Prepare the ISO with Rufus.
 
Loading...
Top